Aylık arşivler: Aralık 2014

Ankara Esya Depolama

Başkent nakliyat olarak siz değerli müşterilemize biz söz veriyoruz.Sorunsuz ve güvenli taşıma sözü.Firma prensibimiz verdiğimiz sözleri tutup size garanti ettiğimiz sorunsuz ve güvenli nakliyeyi sunmaktır.Bu prensip doğrultusunda ev eşyalarınızı taşırken demonte işleminde paketlemeye paketme işleminden güvenle taşınması ve yeniden monte edilmesine kadar tüm işlemleriniz Başkent nakliyat güvencesi altındadır.

Evinizde fazlalık yapan eşyalarınızı güvenli ellere bırakmak istemez miydiniz? Ankara Eşya Deposu sizin için en kaliteli hizmeti vermeye talip oluyor. Depolanacak eşyalarınız olduğu yerden alınıp güvenle ambalajlanarak özel kapalı kutu kamyonlarda taşınır. Hiçbir şekilde zarar görmeden depolanma yerine getirilir ve burada adınıza göre istiflenir. Eşyalarınız depolarımızda hiçbir şekilde nemden, zararlı böcek ve hayvanlardan etkilenmeyecektir.

Türkiye’de son zamanlarda gelişen lojistik birimlerden biri de şüphesiz ki depolama hizmetleridir. İnsanların günlük eşyalarından tutun, yazlık, kışlık eşyaları ve farklı durumlardan dolayı tüm eşyalarını yada değer verdiği ama evde tutmak istemediği birçok ürünü ve malzemeyi depolama ihtiyacı duymaktadır. Bu konuda Türkiye’nin en önemli illerinden biri olan Ankara bölgesinde Esya Depolama hizmeti vermekteyiz.